dimecres, 17 d’octubre del 2007

SUSHI DE SALMÓ I COGOMBRES

Un dia la meva amiga Isabel de València, em va parlar d'un Kit que es venia per fer Sushi.
Jo no l'havia vist mai perquè rondo poc els "delicatessen" i és que cada vegada que hi vaig, m'emportaria mitja botiga. Però un dia, vaig passar per un "colmado" (com és deia abans i que ara s'han convertit en botiguetes especialitzades en delicatessens) i vaig veure el Kit a l'aparador. No em vaig poder estar de comprar-lo perquè m'entusiasma el Sushi. Per fi, aquesta setmana l'he probat de fer. M'han quedat molt guixuts i és que hi he posat potser una mica massa de salmó i cogombre a dins, però estaven boníssims. No es penseu que és facil la primera vegada, s'ha de tenir traça. El secret, crec que està en deixar-los a la nevera ben enrotllats amb paper film i tallar-los amb un ganivet que talli molt bé, tot just abans de servir. També has de pensar que han de tenir tots, la mateixa alçada.













En aquest kit hi va tot, menys el cogombre i el salmó. Per la pròxima vegada, ja no compraré el kit sinó que buscaré en botigues orientals, les algues, l'arròs, el washabi i la salsa de soja.
per explicar com és fa em sembla molt complicat, aixi que he buscat per YOUTUBE un video perque una imatge val més que mil paraules ;-)
COM FER SUSHI. També podeu veure un pas a pas fotogràfic en el Sushi de gambes, cranc i alvocat. En aquest cas, queda un sushi més aviat gros i dens.

5 comentaris:

Martunis ha dit...

M'encanta el sushi...i aquest té una pinta...agafaria els palets ara mateix i en tastaria un...ara que és l'hora de dinar posar receptes tan suculentes és perillós!!!! Mmmm...mmmmm....

Marta ha dit...

Et faré cas i començaré per un kit d'aquestos. Soc un poc torpe en la cuina.

Unknown ha dit...

Martunis
A mi el Sushi m'agrada molt, és per això que n'he volgut apendre a fer ;-)

Marta
Per que dius que ets torpe? ja m'agradaria saber fer, tot el que fas tu. Si, val més no començar per la ¡ taulada i anar a poc a poc...

gemma ha dit...

Cristina,
T'han quedat preciosos!

El curs que deia al blog el vaig fer a Cocon, és una petita botiga que està al c/Cotoners, 8 (Tel. 93 319 11 79). Totalment recomanable.

Unknown ha dit...

Moltes gracies Gemma!

Bé, no tant no tant, però la el proper dia, si que seran un xic més perfectes, mica en mica....