
Necessitem per fer els flams (40 flams):
12 ous
1 llitre de llet
8 cullerades grosses de sucre blanc
i més sucre blanc per fer el caramel
Per fer el caramel:
Dins un pot on hi tenim sucre blanc, ho posem sobre del foc mitjà-baix, anem remenant poc a poc, fins i que es va disolent i va agafant un color caramel. Si hem de fer molt de caramel, és millor anar posant petites quantitats de sucre, mica en mica. Quan ja tenim suficient quantitat, aboquem el caramel a les flameres petites o flamera gran. Atenció, aquest pas és important fer-lo molt ràpid perquè de seguida es refreda el caramel i es queda sòlid.
Per fer els flams
Batem els ous, la llet i el sucre. Aboquem el líquid en la flanera o flaneres que haurem posat en una plata amb aigua per fer el bany maria al forn. Per sobre li posem paper de plata i ho posem al forn una mitja horeta o 3/4 a 180 graus.
Un cop trets del forn, els deixem refredar abans de posar-los a la nevera.
BON APPETIT!
2 comentaris:
Ui, quina bona pinta!
Realment vas fer 40 flams????? Aviam si tu també acabaràs posant una fonda! ;)
jajajaj noooo dona! jo divideixo la recepta a 1/3 part ;-)
Publica un comentari a l'entrada