Aquesta recepta també me la donat la meva àvia, la Mare.
Em sembla que és el panellet que a ella li agrada més.
Les mesures són:
Per 1 got d'aigua, hem de posar 2 gots de sucre i 4 doncs de coco ratllat.
xocolata per decorar
És posa una caçola al foc amb aigua i el doble de sucre blanc a dins. Remenant fins fer un almíbar (ha de bullir una estoneta i veure com el sucre blanc, es torna opac). Treure la caçola del foc, i afegir el coco ratllat fins obtenir una pasta densa, havent barrejat previament.
Deixar refredar i formar les boletes amb el palmell de la mà. la xocolata es pot afegir per decorar, jo he fet servir Nutella.
No calen que vagin al forn com els panellets de coco i ou, ni tampoc necessiten cap base perquè no s'enganxen enlloc. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Aquesta àvia me l'hauràs de presentar :) Segur que té altres receptes ben guardades, oi?
Jo faig un es boletes de coco i llet condensada que estan de vici :)
jejejej.. es que som de bon menjar!
Per cert, aquesta recepta que dius la tens publicada?
Sí, aquí:
http://lacuinadecasa.blogspot.com/2007/02/bombons-assortits.html
Acabo d'utilitzar la teva recepta. Moltes gràcies!!!
Publica un comentari a l'entrada