La meva mare està tot el dia amb la seva línea. No és que sigui massa presumida vestint però si amb la línea i si jo m'engreixo, em renya! Quan vivia a frança, els meus avis, tenien un hort i recorda que treien la col de sota la neu. Ara apenes hi ha neu i la nostra generació, valorem poca aquesta verdura. La recepta original del trinxat de Cerdanya, és fa amb llar però a casa nostra no ens agrada.
Per fer el trinxat necessitem
1 col
2 patates
bacon
pebre
Fem bullir la col i la patata. Aixafem amb una forquilla la verdura.
En una paella sense oli, daurem el bacon i amb el mateix greix que deixa el bacon, sofregim una mica la col amb la patata aixafada, fen alguns tombs i ja ho tenim llest. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Ooooh... que bó, el trinxat... jo també hi afegeixo allet picat i torradet, i cansalada enlloc de bacon (bueno, no sé si és correcte denominar-ne diferent, però jo cansalada en dic de la cansalada salada (potser més rústica) i bacon de la fumada (de la més industrial, per dir-ho d'alguna manera)...).
hola cristina,
anda que tú dices de mis fotos, pero es que me encantan las tuyas. enhorabuena!
Hola Cristina,
me encanta este plato,sencillo y sabroso.
Un saludo
Dolita
Publica un comentari a l'entrada