
Aquest oli el faig especialment per l'Ignasi.
La primavera passada, la vaig fer amb xiles frescos pero per gran sorpresa meva, se'm van podrir els xiles a dins l'oli i ho vaig haver de llençar tot! Aixi que a la segona vegada, hi vaig posar xiles secs. Ho vam deixar reposar tot l'estiu i ara per setembre, és realment una bomba i amb poca quantitat és suficient. S'ha tornat l'oli estrella de la casa.
Ara tinc pensat de fer-ne de romaní, olives negres, etc...
4 comentaris:
Cristina este tipo de aceites son espectaculares, realzan el sabor de cualquier comida, los uso a menudo.
un beso
Me alegra que seas molt rica d'il·lusions, d'alegria i sobretot de serenitat.
ES LA MAYOR DE LAS RIQUEZAS, CRISTINA.
PUNTIYO
Eso intento, aunque no sea siempre facil. La cocina ha sido una de mi mejores ayudas ;-)
gracias por tu aportacion
CARLOS
Realzan o directamente te arden la lengua! jajajaja ;-)
Publica un comentari a l'entrada