Per fer-lo necessitem:
Sèmola
1 pebrot vermell
1 pebrot vert
1 tomàquet
1 ceba
2 alls
1 cogombre
àlfabrega fresca
i molta menta fresca
1 llimona expremuda + virutes de pell
oli
pebre
sal
olives (vaig oblidar posar-ne)
panses
i bacallà desalat esqueixat

Tallem totes les verdures finament i les barregem totes, afegint-hi el suc de la llimona i la raspadura de la seva pell, una mica de pebre, poca sal, àlfabrega i la menta picada.
Apart haurem barregat la sèmola amb aigua perquè infli (mirar però les instruccions de la semòla que compreu). Ho barregem tot i deixem reposar perquè la sèmola agafi tot el gust i perfum de la menta i les verdures amb les panses.
Aquest plat el podem anar variant, afegint-hi olives, nous, panses i fins i tot pernil dolç i/o pollastre. Tota una delícia de sabors! En aquest cas, li he afegit bacallà esqueixat.
BON APPETIT!

3 comentaris:
Això té una pinta... senzillament ESPECTACULAR. A casa ens encanta el Taboulé, i t'asseguro que provarem aquesta nova recepta a lo "esqueixada exòtica".
Enhorabona per aquest blog tant polit!
Sara
ei i si en lloc de alfàbrega hi posem jul.i.verd, com al Taboulé tradicional, q us sembla??? ..una pregunta, no heu sentit mai dir q a vegades el cus cus es deixa marinar en llimona en ves de bullir.lo? q en penseu??
*Àfrika*
Hola "Afrika"
No en tenia ni idea....
I no te molt/massa gust a llimona?
Ja preguntaré perquè m'ha sorprès.
Moltes gràcies per escriure, Cristina
Publica un comentari a l'entrada