dijous, 26 de juliol del 2007

FARCELLETS DE POLLASTRE

A casa ens agrada especialment el pollastre i en totes les versions possibles.
L'altre dia vaig pensar... perquè no fas una versió nova? I així ho vaig fer però volia que fós fàcil i resulton. Per fer aquest plat necessitem
8 filets de pit de pollastre
8 tires de baicon fines
3 cebes
2 alls
1 tomàquet
1 pebrots verd i/o vermell (a gust)
oli
pimentó picant
alfàbrega
herbes de provença
gingebre
vi blanc o brandy
palillos












Tallem les cebes i els alls finament amb el tomàquet pelat previament i ho sofregim tot a foc lent (prebrots inclosos si els volguessim posar)...
Mentrestant preparem els filets de pollastre amb les llesques de baicon, col·locant-les en creu. Posem pimentón picant, gingebre, herbes de provença i alfàfrega. A dins hi posarem el sofregit que ja haurem preparat i s'haura ben daurat i reduit. Ho tanquem amb un palillo i repetim l'operació cada vegada fins a conseguir 8 farcellets. El que ens resti, ho abocarem en una plata fonda on hi posarem també els farcellets. Abans de posar-ho al forn, banyarem els farcellets amb brandy o vi blanc (si no hi volem posar alcohol, li podem posar caldo).

Al forn ho tindrem entre 200 i 180 graus i ho deixarem una hora a dins fent xup xup.
BON APPETIT!