dilluns, 22 octubre de 2007

BIKINI EMENTAL

Hi han vespres que no vé massa de gust fer filigranes per sopar i anem a coses senzilles però igualment bones i que de tant en tant, venen de gust. L'altre dia a casa, l'Ignasi va preparar Bikinis per sopar. Quina bona idea! Sobretot, perquè no hi posa mai tranchetes (no m'agraden gens) sinó formatge emental que es fon també molt bé i pel meu gust, tant la textura com l'olor i el sabor, millora substancialment, el bikini. El pernil dolç, també és una part important, i ha de tenir uns mínims de gruix, textura i qualitat.











Aixi que necessitem:
Pa de motlle
llesques de pernil dolç
llesques de formatge emental francès.

Les capes son les següents:
pa, emental, pernil, emental i pa.

Ho poso a la sanwichera i queda perfecte!
BON APPETIT!

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Estic d'acord amb l'Ignasi: els biquinis amb tranxetes són de lo pitjor que hi ha!!! :(

Cristina Mascareñas ha dit...

No Gemma, sóc jo que ho dic!
Ell ho fa amb emental perque sap que odio els bikinis de tranchetes... ;-)