A més, sóc una fan de les tardes de tè, Si, digueu-me "rara o anticuada" però quan era joveneta, convidava les meves amigues a fer deures a casa i a pendre el tè. Treia la porcelana i ho posava tot amb la manteleria bona. Elles és reien i jo amb elles, però és van anar acostumar i al final, els hi agradava tant com a mi, aquells berenars a l'estil anglès de principis de segle.
I justament, el dissabte l'Aurora, va convidar a la colla a passar la tarda a casa seva i a berenar. Vaig pensar que era l'occasió ideal per fer-les. Vaig comprar alguns motlles i vaig triar aquesta floreta. A mi particularment em van agradar molt! Tenien un regust de sal, potser li en vaig posar massa... però van quedar boníssimes. BON APPETIT!

Per fer aquests Sablés és necessita:
250 gr de farina
125 gr de sucre glas
1 sobre de sucre amb vainilla (de venta en supermercados Lidl)
1 polsim de sal
125 gr de mantega freda
1 ou
Primer de tot, tamitzar la farina, afegir-hi els sucres i la sal. Hi afegim també la mantega tallada a bocinets petits. Treballar amb la punta dels dits, desfent la mantega amb la farina, fins conseguir una textura sorrenca (d'aquí el nom de les galetes). Afegir l'ou batut i seguir traballant-ho de forma ràpida fins conseguir una massa llisa. Embolicar la massa amb el plàstic i guardar-ho a la nevera, durant una hora. Tallar les galletes amb el motlle, con un gruix de mig centímetre. A la plata del forn, posar-hi un paper sulfuritzat i coure-les durant uns 15 minuts en el forn a 160 graus. (en la part alta).
(Recepta del llibre "Pâtisseries Maison" de Florence Edelmann, Ed Marabout)
8 comentaris:
Otro fan para el club de las tardes de tés y pastas.
El otro día descubrí Caelum, en el barrio gótico, una tienda/salón de té donde tomar todo tipo de pastas/dulces de monjas de todos lados, un auténtico vicio para gente "tipo sablé" :) Un día de estos le pongo un post
http://www.iban.com.es/tequedasacenar
Siiii! lo conozco muy bien! Hace años, allí compraba algunos de los regalos de navidad. Lo mejor, es ir en el sotano, dónde se ha parado en el tiempo y puedes relajarte tomándote un té con pastelitos y relajarte con su luz tenue.
Estas masitas son una delicia.
Quina pinta! Però a mi aquestes galetes no m'agraden gaire, les trobo una mica seques...
jajaja Gemma doncs jo no les hi trobo gents, tot i que veig que no tenim els mateixos gustos... jejeje
Aiiiiiiii Cristineta.
Que bè que t'han quedat. Molta sort amb lo del tractament i no estiguis nerviosa.
Dons a mi si que m'agraden les sables jejejejeje.
Cristina,son fantasticas hasta para mojarlas con un chocolatito,Uhmmm que golosa soy,ja,ja ,ja.
Besiness!!
BOSTON
Moltes gràcies! A veure, perquè aixo és com anar al Casino, poses els diners però no saps si et quedes sense res o t'emportes algo a canvi.
IRENE
Que buena ideaaa! Lo probaré, :P
Publica un comentari a l'entrada