Li he posat aquest nom, perquè són tots productes de l'horta. És curiós com un plat de restes pot ser tant i tant bo! Una meravella! La meva mare va comentar mentres feiem la truita, que el meu germà era un gran aficcionat a fer aquest plat (us he dit mai que el meu germà cuina molt i molt bé? N'ha après molt amb el seu sogre).

Hi vem posar:
6 ous
1 pebrot vermell
1 pedrot vert
1 carbassó
3 cebes
3 alls
5 espàrregs verds
1 patata gran o dues de petites
sal
pebre
oli
pimentó vermell
Tallem tot a daus, sal pebrem, i posem una mica de pimentó vermell. Passem tots els condiments a la paella per daurar-ho. Sempre començo per la ceba i l'all i, vaig afegint tota la resta.
Mentrestant, batem els ous, li afegim totes les verdures i ho barregem tot abans de tornar-ho a abocar a dins la paella. Acabem la truita com de costum.
BON APPETIT!
2 comentaris:
Hola Cristina absolutamente espectacular.
quelle magnifique omelette!! merci d'être passée sur mon blog!! biiiises micky
Publica un comentari a l'entrada