dijous, 23 d’agost del 2007

OMELETTE PAYSANNE

Aquesta truita, va ser per acabar una mica el que teniem al rebost abans de marxar de frança.
Li he posat aquest nom, perquè són tots productes de l'horta. És curiós com un plat de restes pot ser tant i tant bo! Una meravella! La meva mare va comentar mentres feiem la truita, que el meu germà era un gran aficcionat a fer aquest plat (us he dit mai que el meu germà cuina molt i molt bé? N'ha après molt amb el seu sogre).











Hi vem posar:
6 ous
1 pebrot vermell
1 pedrot vert
1 carbassó
3 cebes
3 alls
5 espàrregs verds
1 patata gran o dues de petites
sal
pebre
oli
pimentó vermell

Tallem tot a daus, sal pebrem, i posem una mica de pimentó vermell. Passem tots els condiments a la paella per daurar-ho. Sempre començo per la ceba i l'all i, vaig afegint tota la resta.
Mentrestant, batem els ous, li afegim totes les verdures i ho barregem tot abans de tornar-ho a abocar a dins la paella. Acabem la truita com de costum.
BON APPETIT!

2 comentaris:

Carlos ha dit...

Hola Cristina absolutamente espectacular.

Unknown ha dit...

quelle magnifique omelette!! merci d'être passée sur mon blog!! biiiises micky