divendres, 7 de setembre del 2007

AMANIDA DE COGOLLOS

Avui em venia de gust cogollos però com que no tenia anxoves, doncs he fet una variant.
Ja sé que la presentació no es massa delicada ni "chic" però quan t'agrada tenir gent a casa i portar a taula unes bones plates ben preparades... doncs mira i perquè no? ja que de totes maneres tot és questió de modes i, qui sap si d'aqui a 10 anys seran les plates que facin furor i no els plats idividuals, no? Sense desmereixer els plats individuals que quan me'ls porten... els ulls ja em diuen també nyam nyam....












Per fer aquesta amanida necessitem, 3 cogollos (per 5 o 6 persones),
1 o 2 tomàquets vermells
1 ceba de figueres
1 cogombre
oli d'oliva
vinagre (a gust) per l'enciam i els cogombres
sal
pebre
alfàbrega fresca

Netegem i tallem els cogollos a quarts o més petits. Pelem el cogombre i el tallem finament amb el pelador de patates (queda una textura boníssima), Tallem també la ceba a juliana i començem a posar-ho tot en el plat, començant pels cogollons i la resta de manera central.
Afegim l'alfabrega picada, salpebrem i posem una mica de vinagre. Afegim finalment el tomàquet (pelat o no, agust) i per acabar posem un bon raig d'oli d'oliva pero sense emborratxar-ho.
BON APPETIT!

1 comentari:

Irene ha dit...

Hola Cristina!he entrado en tu blog por casualidad,pues no suelo visitar muchos por falta de tiempo,pero me gusta como cocinas y espero volver a visitarte pronto.

Un beso.