Ja sé que la presentació no es massa delicada ni "chic" però quan t'agrada tenir gent a casa i portar a taula unes bones plates ben preparades... doncs mira i perquè no? ja que de totes maneres tot és questió de modes i, qui sap si d'aqui a 10 anys seran les plates que facin furor i no els plats idividuals, no? Sense desmereixer els plats individuals que quan me'ls porten... els ulls ja em diuen també nyam nyam....

Per fer aquesta amanida necessitem, 3 cogollos (per 5 o 6 persones),
1 o 2 tomàquets vermells
1 ceba de figueres
1 cogombre
oli d'oliva
vinagre (a gust) per l'enciam i els cogombres
sal
pebre
alfàbrega fresca
Netegem i tallem els cogollos a quarts o més petits. Pelem el cogombre i el tallem finament amb el pelador de patates (queda una textura boníssima), Tallem també la ceba a juliana i començem a posar-ho tot en el plat, començant pels cogollons i la resta de manera central.
Afegim l'alfabrega picada, salpebrem i posem una mica de vinagre. Afegim finalment el tomàquet (pelat o no, agust) i per acabar posem un bon raig d'oli d'oliva pero sense emborratxar-ho.
BON APPETIT!
1 comentari:
Hola Cristina!he entrado en tu blog por casualidad,pues no suelo visitar muchos por falta de tiempo,pero me gusta como cocinas y espero volver a visitarte pronto.
Un beso.
Publica un comentari a l'entrada