dijous, 7 febrer de 2008

CONILL A LA MOSTASSA

De petita, va ser un dels meus plats preferits. Aquest, el rosbeaf al vi, qualsevol arròs i el rap amb salsa de pastanaga.











Per fer aquest plat, necessitem:
un conill tallat a troçets i net
moutarde de Dijon
crema de llet
1 fulla de llaurer

I per acompanyar, patates bullides, tallades finament amb pebre molta per sobre
1 fulla de julivert fresc per decorar

Primer de tot, s'ha de netejar el conill. El sequem amb paper de cuina i l'embatumem amb la mostassa. En una caçola i oli ben calent, el fem daurar banda i banda. Només ens queda afegir la crema de llet (que el recobreixi tot) i una fulla de llaurer.

A foc lent, la salsa s'ha de reduir i espessir. El conill s'ha de coure poc a poc, fent xup xup. A mi, com estona ho tenim al foc, més m'agrada. Treure la fulla de llaurer i decorar amb unes fulletes de julivert fresc. BON APPETIT!

6 comentaris:

Sara ha dit...

mmm... quina bona pinta: el faré!

Ara et poso deures: penjar la recepta del Roastbeef al vi... m'encanta el Roastbeef!

Petons!

Cristina ha dit...

oooh! saps que el vaig fer per Nadals pero com que estava en plè tractament no vaig fer o no trobo la foto? grgrgrr! Quin disgust!

A veure si el torno a fer un dia d'aquests ;-)

Su ha dit...

Te veo en plena forma.
Me ha gustado.
Muac

Maria i Josep ha dit...

Hola!
Som un pare i una filla que estem preperant el sopar de la nit de Nadal i ens agradaria sorpendre amb aquesta recepta.

Però tenim un petit problema, som uns desastres amb el tema de les proporcions i no hem vist que n'hagis posat.

Serem uns 15 al sopar, que ens podries ajudar?

Moltes gràcies!
Bones festes!

Anònim ha dit...

M'ha agradat la teva recepta i vull preparar-ne per 16 persones, sóc un deasastre a l'hora de calcular les proporcions, pots donar-m'hi un cop de mà?

Gràcies!
MARIA.

Cristina ha dit...

Uf Maria

Això depent dels teus convidats. Mengen molt?
Jo en menjo 3 troçets però tinc convidats que en mengen 5!!

jo ho acompanyo a patates bullides per la salsa ;-)