No acostumo massa a fer aquest plat, ja que sempre tinc la sensació que s'hi perd menjar i no ser massa que fer-ne amb els restes. Ni tant sols en queda prou, per fer-ne croquetes. Ara qui penso, potser brou?
Compro un pollastres de granja (o aixi m'ho venen, a saber...). El netejo i l'embatumo amb la meva mantega d'herbes que hauré fet previament.
A la plata del hi poso una base de patates, tallades amb 1 centímetre de gruix. Hi poso el pollastre embatumat. Pico all, ceba i tomàquet. Hi afegeixo una fulla de llaurer i una llimona expremuda per sobre i una copa de brandy o xerès.
Al forn, el deixo 1 hora a 180 o 200 graus.
El pollastre va quedar molt melós i cuit, pero pel meu gust, poc rostidet.
BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
6 comentaris:
Hola Cristina,
jo quan faig pollastre al forn i em sobra, acostumo a fer croquetes...queden bonisimes!!!.
Sole.
Hola Sole
Si jot ambé, però no va quedar gairebé res de res...
Com deies que no sabies que fer amb les restes, per això t'he dit lo de les croquetes!...jajaja
Sole
Quan es una certa quantitat si, pero quan queda tant poc, no val la pena,no?
I els ossos els puc posar per fer un caldo? o millor que no perque ja esta cuit?
Cristina, jo no possaria els ossos al caldo...ja que no crec que tinguessin gaire cosa a donar...i quan et quedi poca quantitat, potser per una amanida, un entrepanet...no se...
Una abraçada, i felicitats per el blog...m'encanta!
sole
Tema ossos, exacte, justament es el que pensava..
Un entrapenet o amanida, bona idea! Gracies a tu pels teus consells :D
Publica un comentari a l'entrada