Aquest plat també me l'ha ensenyat a fer la meva mare. L'última vegada que el vaig fer, va tenir un gran èxit i el millor de tot, és que és facilíssim de fer.
Per fer el rellomillo necessitem:
1 o 2 (segons mides i persones) rellomillo de porc
1 llimona
Sal, pebre, oli d'oliva
herbes de provença
2 alls trinxats
Una hora abans, agafarem la peça, la salpebrerem, rebossem la peça amb les herbes de provença i li tirem el suc de llimona. Deixem masserar/reposar.
En una caçola i amb foc viu, posem oli, els alls trinxats amb pell inclosa i la peça, i la fem daurar, girant-la de tant en tant. Treiem la carn a gust del consumidor, més o menys cuita. A mi personalment, m'agrada més ben rostideta per fora i crueta per dins. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada