dissabte, 25 d’agost de 2007

REMENAT D'ORTIGUES

Per seguir amb les ortigues i seguint una mica el llibre de les ortigues, decideixo fer aquest plat. Començava a tenir una mica de rebelió a casa contra tanta verdura, aixi que vaig pensar d'amagar-les entre patates, formatges i sota els ous. Va tenir molt èxit!
Per fer-ho, necessitem:
patates
cebes
alls
pebrot vermell
pebrot verd
tomàquets
carbassons
oli
sal, pebre
alfàbrega
Thym
Formatges
Ous











Netejo i tallo totes les verdures (ceba, all, pebrot vermell i verd, carbassons, tomàquets, ortigues i patates) i les poso en una paella calenta amb oli sense escaldar res abans, començant sempre per la ceba i l'all. Ho deixo daurar i reduir fins que estan fetes.
Ho col·loco en una plata de forn i li afegeixo formatge en llesca o a bocins i els ous a sobre.
Ho deixo al forn fins que es fan els ous i li poso sal i pebre a cada rovell abans de portar-ho a taula. BON APPETIT!

Aqui podeu apreciar com hi han les ortigues barrejades amb la resta de verdures i troços de patata.