Avui les tornaré a fer però amb una altre versió que he trobat en aquest impressionant Blog Cakeinthecity i en aquest altre... Mimi cuisine (en français) o Cuisine de Hilary N'he trobat tantes! Ademés hi han les fotos pas a pas! Són fantàstiques.

COOKIES
Per fer els Cookies necessitem...
115 gr. de mantega tova
220 gr. de farina
1 ou
200 g de sucre moreno
2 cullerades de sucre
1/2 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta de llevadura quimica (jo l'hi poso un sobre Royal)
1/2 culleradeta de sal
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 i 1/2 culleradeta de café d'expresso en pols (no passar-se)
200 gr. de pepites de xocolata
50 gr. de nous o atmetlles
1. Barrejar la mantega amb el sucre moreno amb una forquilla.
2. Afegir l'ou, l'extracte de vainilla i el cafè expresso en pols.
3. Posar-hi la farina tamitzada amb la sal, la llevadura i el bicarbonat.
Un cop esta tot ben barrejat, hi afegim les pepites de xocolata i les nous o atmelles trencades.
4. Feu boletes amb les mans d'uns 3 centímetres de diàmetre.
5. Poseu les sobre la placa del forn amb oli o paper sulfuritzat però separades unes de les altres, ja que al forn aquestes boletes que hem fet, aniran baixant i eixamplant-se per finalment tenir la forma dels cookies originals.
6. El forn ha d'estar a 140 graus durant uns 20 a 25 minuts. Quan els treiem del forn son encara molt tobetes pero a mida que es van refredant agafen consistència. Si feu diferents fornades, deixeu la pasta a la nevera.
7. Espereu uns deu minuts abans de desenganxar-los de la plata perque es poden desfer ja que encara no estan de tot compactes.
Aquesta recepta es per aproximadament uns 20 cookies.
Conservarlos en un tapperware o una caixa de ferro.
BON APPETIT!
1 comentari:
Esta receta no la había visto. Que ricas. Con tu permiso, me la copio. Gracias.
Un saludo
Publica un comentari a l'entrada