divendres, 13 de juliol de 2007

AMANIDA DE FETA, TOMAQUETS i CANONGES

Em pirren les amanides però de vegades va bé tenir un bon ventall d'amanides diverses per anar cambiant i no aburrir-les... i ahir pel sopar vaig pensar que aquesta era una bona idea de fer-ne alguna. Ademes vaig trobar un plat en forma d'espiral (m'entusiasme tot el que tigui forma de cargol com els ulls de santa Llúcia que són els taps dels cargols de mar) per poder posar-hi pinxos i que la gent piqués com en els aperitius o lunch... mentres es menjava les favetes amb pernil.














AMANIDA DE FETA, TOMAQUETS i CANONGES
Per aquest plat necessitem...
tomàquets cherris
formatge feta
canonges frescos
alfàbrega
sal
oli
vinagre de mòdena
escuradents rodons

Tallem el formatge Feta a daus. Punxem els daus de formatge i els tomàquets i els col·loquem al plat. Hi posem el canònge net i sec i li afegim algun tomàquet més pel verd. Li posem alfabrega fresca, sal, oli i vinagre. al formatge li poso alfàbrega en pols seca perquè s'hi enganxi mes facilment i llestos.
BON APPETIT!