diumenge, 9 de setembre del 2007

HUMMUS CHIPRIOTA

Ahir va ser un dia complet social i gastronomicament parlant. Per dinar, vam anar al Thai Garden amb la Júlia i el Xavier a celebrar l'aniversari de la Lia que feia 4 anyets! Ja es tota una nena gran perquè el seu restaurant preferit és un THAI! i és que li recorda les històries de princeses. Tu si que saps Lia!
A més, es veu que va estar molt contenta quan va saber que hi anavem també nosaltres perquè li encanta veure a l'Ignasi i jugar amb ell.

Per la nit, varen venir a sopar "la colla de la Uni", vam celebrar que el Jordi també s'havia doctorat i la Pinar (que ara viuen a Paris fent un post-doc i feia temps que no els veiem) ens van donar la bona notícia que es cansen. FELICITATS desde aqui també. Així que tots ja feiem plans per anar a Chipre pel maig vinent, quina il·lusió.

A que està guapa la futura nuvia?
L'Albert (el futur nuvi) no parava de filmarla. Sembla un reality show! jajaja
Ai l'amouuuur, toujours l'amouuur!









M'ho vaig passar molt bé cuinant amb elles i vaig aprendre a fer el Hummus de la Pinar, mentres l'ignasi cantava amb un CD del Pavarotti (us posaria una foto d'ell amb la guitarra però em renyaria! jajaja). Tot i cansada i mig empiocada vam riure molt. Bé despres de tant rollo, anem al gra no?

HUMMUS CHIPRIOTA
Per 10 persones, necessitem 800 grms de cigrons.
200 grams de Tahina (crema de sèsam)
1/2 llimona
4 alls
pebre negre
pimentó dolç

per decorar
olives negres
julivert fresc
pimentó vermell











Passem pel turmix els cigrons, alls, una mica d'oli, (una mica d'aigua perque no quedi tant compacta) el pebre negre, el pimentó dolç, el suc de la llimona i la Tahina. Per decorar hi posem les olives negres (personalment no m'agraden les olives sense pinyol, trobo que perden gust), el julivert fresc picat i un pel de pimentó vermell. La Pinar m'ha dit que no ha de tenir gust només a cigrons, tampoc de llimona o de Tahina, ha de ser una mescla de tots els sabors junts.
Ho vem acompanyar amb pa de pita. Que us sembla? A mi boníiiiiiiissim.
BON APPETIT!
Aqui podeu veure pita amb hummus, pollastre fet per l'Ignasi boníssim amb espècies que vam portar de Marrakech i ceba feta al forn.

1 comentari:

Unknown ha dit...

He preparat l'hummus seguint les teves indicacions i ha resultat un èxit. Gràcies! He publicat la teva recepta d'hummus al grup Receptes per viure bé al Facebook.