divendres, 8 de febrer del 2008

PA CEREALS LIDL

Aprofitant ja que era al Lidl, vaig comprar un preparat que tenen per fer pà, per començar a fer proves. Veieu a la foto quin és?














El resultat va quedar bó i esponjos. Aquest tipus de pà, m'agrada molt torradet amb mantega i confitura. Mmhmhm! Al Lidl hi han diferents tipus de preparats. Anirem provant...
També, vull provar de fer-ho amb ingredients i no amb preparats; i veure quin són els resultats. BON APPETIT!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Cristina!

Jo també m'he comprat la panificadora del Lidl i ja m'he llançat a la piscina. El primer pa que m'he decidit a fer ha estat amb el preparat integral del Lidl i barrejat amb massa mare líquida, perquè he llegit en algun blog que aquest tipus de preparats porten força sal. De moment, el faig petit, per si de cas, però ja tinc ganes de fer altres combinacions: amb nous, olives negres, farines diverses, etc.
Je t'explicaré quin ha estat el resultat.

Marta

Gemma ha dit...

No coneixia aquests preparats, però per la foto el pa té molt bona pinta!
Però ara toca posar-se amb el pa de veritat, eh? Estaré esperant les teves provatures :)

Anònim ha dit...

Hola Cristina,

Jo també he provat de fer pa amb el preparat del Lidl. Ha quedat força bé (a mi ja m'agraden aquests pans integrals tant espessos) però pel meu gust la crosta era un pèl dura. Sabeu algun truc perquè quedi més tova? Gràcies !!

Anònim ha dit...

Hola Cristina,

Jo també he provat de fer pa amb el preparat del Lidl. Ha quedat força bé (a mi ja m'agraden aquests pans integrals tant espessos) però pel meu gust la crosta era un pèl dura. Sabeu algun truc perquè quedi més toveta? Gràcies !!

Mar Calpena ha dit...

Ei, Cristina, espero que el dia del sopar comentem trucs de la panificadora... Per cert, ja hi ha els menús penjats al bloc i es pot votar on sopem fins diumenge (perdó pel sistema béstia d'avisar, però crec que no tinc el teu mail). Gràcies!