dimarts, 21 d’abril de 2009

COGOLLOS AMB PEBROT I XERRYS

El secret de moltes presentacions són sovint "els complements" i els pinxos són un exemple. Posar palillos fa el plat més divertit, no trobeu?
Quan tenim convidats a casa, ho organitzo de tal manera que sigui còmode, ràpid i fàcil per poder estar pels convidats, per tant les presentacions són claus!

La combinació d'aquest plat és fàcil, senzilla i ràpida, hi estic d'acord però no menys bona, saludable i atractiva!!













Per fer aquesta senzilla amanida, necessitem:
Cogollos grossos
pebrots en llauna
tomàquets xerry
Sal
oli
i vinagre

Netegem els cogollos, els sequem i els tallem a quarts
Obrim la llauna de pebrots i els tallem a tires. Posem les tires damunt els cogollos.
Netegem els tomàquets xerrys i els punxem amb un palillo on seguidament els punxarem sobre dels cogollos. Et voilà!!
BON APPETIT!!