dissabte, 24 de novembre de 2007

PASTA DE FULL AMB FRUITA

Per fer aquest pastís, em vaig inspirar amb la revista LIVING i va tenir molt èxit, dins del mateix estil que vaig fer dies anteriors amb pomes àcides i gerds.










Per fer aquest pastís, necessitem:
2 fulles de pastes de full
mantega
1 ou
crema de llet
maduixes,
kiwis
pomes àcides
peres
sucre moreno

En una plata, posem una de les fulles de pasta de full i la piquem amb una forquilla.
Posem les fruites pelades i trocejades, una miqueta de crema de llet (poca quantitat), bocins de mantega escampades i sucre moreno. En aquest cas, hi afegeixo la segona pasta fullada, tallada a tires i formant un dibuix en forma de xarxa. Amb les tires que sobren, les poso al voltant per acabar de tancar i decorar el pastís
Finalment, només cal batre l'ou i amb el pinzell, vernissar la pasta perquè a dins el forn, és dauri. En aquest cas, també li he posat sucre per sobre... Ara ja només queda deixar-ho al forn una horeta, a 200 graus. Amb pastisseria, la calor sempre ha de venir només de la part de baix. BON APPETIT!

9 comentaris:

Gemma ha dit...

Aquest pastís és un recurs fantàstic. Has pensat en posar una capa de crema pastissera sota les fruites? (sempre la pots comprar feta, una crema catalana que venen al costat de les natilles al super...) Així segueix sent igual de ràpid i tens una variant més del pastís :)

Marta ha dit...

Pero xiquetaaaaaaaaaa!! Hem despiste dues dies i hem posses un montó de coses bones!! Vaig a repasar

Besets

Cristina ha dit...

Gemma
No, recorda que encara no tinc el teu nivell ;-) :P
a més, li he posat crema de llet pero no crema pastissera perque a casa meva no som massa de dolços.

Marta
jejeje la setmana passada tenia feina i no vaig poder posar tot el que vaig fer durant el cap de setmana... jeje

Carlos ha dit...

Cristina, me encanta este plato, aveces me cuest un poco el idioma pero igual copio tus recetas.

Cristina ha dit...

Carlos

No dudes de preguntarme lo que sea, yo te lo traduzco sin problemas! :D

Martunis ha dit...

Quina bona pinta!!!!!!!!!!! me l'apunto!!!!

Irene ha dit...

Cristina,no le puedo quitarel ojo de encima,con esas frutas tiene que estar buenisima.

Besiness!!

Margot ha dit...

Hola Cristina !
Te una pinta estupenda.
Fa poc he manjat un de carbasa, i ja am menjaria al teu.
¡¡¡ ummmmmmmmmmm!!!
Petons!!!
Margot

Gloria ha dit...

Mi querida amiga catalan , que bueno que hiciste la receta!!! si cualquier crema sirve, a veces como traduzco del español al inglès y tambi`pen viceversa, dudo de que palabra usar, de hecho cuando traduzco al "español" pienso en ustedes, me encanta tu blig, algo entiendo, pero veo que se puede traducir como dices tù. Cariños Gloria