dimarts, 23 d’octubre de 2007

PA DE CEREALS

Després del èxit de la setmana passada, m'he tornat a animar a fer pa. Llàstima però que no m'ha quedat tant bo com l'anterior, era soso, li faltava sal i tenia més farina integral que l'anterior. Però per la resta, tot bé. Lo bo d'aquests pans, és que no s'assequen tant ràpids com els que és compren.











La recepta és gairebé la mateixa que el pa de cervesa, pero he afegit, llavors a sobre. BON APPETIT!

5 comentaris:

Irene ha dit...

Muy rico el pan! como todas las recetas que haces!!

Te he concedido el premio "thinking blogger". Pasate por mi blog para ver en que consiste.

Besosss!! ;)

http://lacocinadeirene.blogspot.com/

Cristina ha dit...

Ai muchas gracias Irene! Que ilusion!
voy a ver...

Vega ha dit...

Gracias por visitarme y dejar tus comentarios. Te he añadido a mis enlaces de blogs sabroso, (si no te importa, claro).

te seguiré visitando y tratando de emular anguna receta que otra.

SaLu2

Gemma ha dit...

T'has passat a fornera? Al final acabaràs sent una experta :)

Cristina ha dit...

jajajaj! no pero ja m'agradaria!
De fet, un forn m'ha convidat a passar una nit amb ells per fer pa. I lo bo del cas, es que no es qualsevol forn! Perque es dedica a fer pans molt diversos amb ingredients naturals i que no es troben en qualsevols forns. Ja us explicaré...