Després del èxit de la setmana passada, m'he tornat a animar a fer pa. Llàstima però que no m'ha quedat tant bo com l'anterior, era soso, li faltava sal i tenia més farina integral que l'anterior. Però per la resta, tot bé. Lo bo d'aquests pans, és que no s'assequen tant ràpids com els que és compren.
La recepta és gairebé la mateixa que el pa de cervesa, pero he afegit, llavors a sobre. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Muy rico el pan! como todas las recetas que haces!!
Te he concedido el premio "thinking blogger". Pasate por mi blog para ver en que consiste.
Besosss!! ;)
http://lacocinadeirene.blogspot.com/
Ai muchas gracias Irene! Que ilusion!
voy a ver...
Gracias por visitarme y dejar tus comentarios. Te he añadido a mis enlaces de blogs sabroso, (si no te importa, claro).
te seguiré visitando y tratando de emular anguna receta que otra.
SaLu2
T'has passat a fornera? Al final acabaràs sent una experta :)
jajajaj! no pero ja m'agradaria!
De fet, un forn m'ha convidat a passar una nit amb ells per fer pa. I lo bo del cas, es que no es qualsevol forn! Perque es dedica a fer pans molt diversos amb ingredients naturals i que no es troben en qualsevols forns. Ja us explicaré...
Publica un comentari a l'entrada