dissabte, 28 de juliol de 2007

PARMIGIANO REGGIANO

he fet la foto perquè justament en tenia a casa (es un dels meus preferits) i he pensat posar un toc de color al blog

CAT
He rebut un missatge del Giovani que està fent un estudi sobre la comercializació al extranjer del formatge “Parmigiano Reggiano”. Està fent un sondeig a la xarxa i ens demana la seva ajuda a www.cheesepoll.com
Al final de l'enquesta ens premien amb unes quantes receptes amb aquest formatge boníiissimes! Gràcies, a tots!

FR
Dans ce site, ils font un étude sur la commercialisation du fromage Parmigiano-Reggiano à l’étranger. Ils recueillent des informations sur le site et demandent notre aide. Merci a tous! www.cheesepoll.com
A la fin du questionaire, ils nous offres des recettes avec ce fromage excellent!

ESP
Estan haciendo un estudio sobre la comercialización al extranjero del queso “Parmigiano Reggiano”. Estan sondeando por la red y pide nuestra ayuda.
Gracias a todos! www.cheesepoll.com
Al final del questionario, nos regalan recetas con este queso buenísimo!

2 comentaris:

italiangiò ha dit...

Hola Cristina,
Muchas gracias por tu disponibilidad, espero que pueda recibir muchas contestas gracias a tu post..Vosotros españoles soìs muy disponibles a ayudar tambièn a quiènes no conozcaìs.
Quieres que ponga tu blog en mi links? Yo hago lo que quieres tu..
Muchas gracias

Un saludo a ti y Barcelona

Giò

Cristina Mascareñas ha dit...

Gió

De nada, ha sido un placer. Me apasiona la cocina italiana, aunque la conozco poco.
Estaré encantada de tener un link en tu site, aunque mi cocina es muy básica. Saludos, Cristina