skip to main
|
skip to sidebar
dimarts, 17 de juliol del 2007
WEB DICCIONARI CULINARI
http://www.cuinant.com/termes.htm
He trobat aquesta adreça fantàstica però no he sabut veure la traducció de "pimentón picante" en català...vaja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Seguidors
WWW.ACCIOGRAFICA.COM
TRADUCCIONES EN ESPAÑOL
TRADUCTOR CERVANTES
Solo es question de copiar y pegar el texto y listo. Esta muy bien
BEGUDES
LA GRENADINE
SUC DE KIWIS
SUC DE MADUIXES
AMANIDES i ALTRES ENTRANTS
AMANIDA D'ESTIU
AMANIDA DE COGOLLOS
AMANIDA DE FETA I TOMAQUET
AMANIDA DE RÚCULA
AMANIDA DE YOGURT by Anne
APIT AMB FORMATGE FRESC
CALDO DE CEBA I PORRO
COGOLLOS AMB PEBROTS I XERRYS
CREMA DE PASTANAGA
CRESTES DE TONYINA
ESCARXOFES A LA VINEGRETTE
FONDUE SÜSSER
GUACAMOLE AMB NACHOS
HUMMUS CHIPRIOTA
MELON DE CAVALHON
TABOULÉ DE VERDURES
TOMATO & POTATO
TOMÀQUETS FREGITS I CEBA
LLEGUMS
CIGRONS AMB XORIÇO
FAVETES AMB MENTA I PERNIL
LLENTIES AMB CEBA
PÈSOLS AMB CEBA I BACON
TAPA DE BRIE I FAVETES
ARROSSOS, PASTES, PIZZES I COQUES
AREPAS ASADAS VENEZOLANAS
AREPAS FRITAS
ARRÒS AMB CEBA I TOMÀQUET
ARRÒS AMB PANSES
COCA DE CEBA I OLIVES
COCA DE VERDURES
COQUILLETTES AU BEURE
ESPAGUETIS AMB TOMÀQUET I FORMATGE
FUSILI DE CEBA, TOMÀQUET I OU
LASSANYA D'ALBERGINIA
LASSANYA D'ORTIGUES
MACARRONS GRATINATS I CARN
PASTA AL DENTE
PASTA AMB ALGUES I GERMINATS
RISSOTTO D'ALLS, CEBES I PINYONS
RIZ AUX MILLE NOIX
SUSHI DE GAMBES, CRANC ...
SUSHI DE SALMÓ I COGOMBRES
TABOULÉ DE BACALLÀ
TABOULÉ DE VERDURES
CARNS I OUS
CONILL A LA MOSTASSA
ESPATLLA I COSTELLES AMB BACO
FARCELLETS AMB ESPÀRRECS
FARCELLETS DE POLLASTRE
FRICANDÓ AMB BOLETS
LLOM AMB CEBA I TOMÀQUET
LLOM ROSTIT AMB LLET
MERGUEZ o MERGUESES
OMELETTE DE GAMBES I PÈSOLS
OMELETTE DE POMMES DE TERRE
OMELETTE PAYSANNE
OU FERRAT
PATÉ DE PORC DE LA MAMY
POCHASKY'S
POLLASTRE A LA CAÇOLA, 3000
POLLASTRE A LES FINES HERBES
POLLASTRE AMB LLIMONA
POULET AU GINGEMBRE ET NOIX
RELLOMILLO D'HERBES PROVENÇALS
ROASTBEEF AL VI
XAI PASQUAL
PEIXOS
BUNYOLS DE BACALLÀ
CRESTES DE TONYINA
ORADA A LA SAL
POLVO A FEIRA
RAP I CREMA DE PASTANAGA
ROSADA AMB MAIONESA
SARDINES EN ESCABETX
TABOULÉ DE BACALLÀ
VERDURES I PATATES
BUNYOLS D'ESCARXOFES
CALDO DE CEBA I PORRO
COCA D'ESPINACS
COCA DE CEBA I OLIVES
COCA DE VERDURES
CREMA D'ORTIGUES
CRESTA DE VERDURES
CROSTATA DE TOMÀQUETS
ESCALIBADA
ESCARXOFES A LA VINEGRETTE
ESCARXOFES FREGIDES I BACON
LASSANYA D'ALBERGINIA
LASSANYA D'ORTIGUES
PATATES A LA MURCIANA
RATATOUILLE
REMENAT D'ORTIGUES
TABOULÉ DE VERDURES
TRINXAT AMB BACON
VERDURETES A LA BRASA
POSTRES I BERENARS
BIKINI D'EMMENTAL
CHARLOTTE AUX FRAISES
COOKIES
CRÊPES
FIGUES FLOR
FLAM CLASSIC
GELAT DE TURRÓ
KIWIS AMB ILLA D'ALBERCOC
MADALENES
MADUIXES AMB NATA
MUFFINS DE XOCOLATA
PANALLETS ATMETLLA I ALTRES
PANELLETS DE COCO AMB OU
PANELLETS DE COCO I SUCRE
PASTA DE FULL AMB FRUITA
PASTIS DE POMES ACIDES/DOLCES
PASTIS DE XOCOLATA NEGRE
PASTIS DE YOGURT AMB NUTELLA
PASTÍS D'ALBERCOCS
PASTÍS DE POMA
PASTÍS DE PRÉSSECS
PASTÍS DE XOCOLATA I COCO
PERES AL CARMEL
PLATEAU AUX FROMAGES
POSTRES "MADE IN KIKI"
POSTRES DE MÚSICS
QUESILLO DE CAFÈ VENEÇOLÀ
SABLÉS
SUC DE MADUIXES
TORTELL DE REIS
XOCOLATA I MELINDROS
YAOURT BLANC
PANS
PA CEREALS LIDL
PA DE CEREALS
PA DE CERVESA
PANETS
PA AMB NUTELLA
PA D'ORTIGUES
PAIN À LA TOMATE CATALAN
PA HEFETEIG DE SUISSA
BOTIGUES I LLOCS INTERESSANTS
LA BOQUERIA
LLIBRERIA KNOW FOOD
OLI I SAL A GRÀCIA
OLISOLIVA
TEALOSOPHY DE BCN
LLIBRES / LIVRES / LIBROS / BOOKS
26 recetas de Sushi
Alberto Herraiz, El Gazpacho
Arzak, Recetas
Carme Ruscalleda, Cuinar per ser Feliç
Jamie Oliver a Italia
Jamie Oliver, un jove Chef
José Andrés, Vamos a Cocinar
La Cuina del Bacallà
La Cuina del Isma
La Reposteria, paso a paso
Lourdes, Cuina per a NO profesionals
Manger dans un verre
Saveurs d'ortie
Tiempo del Té
Tony Botella, cuina per coctel
Wok
PEL·LÍCULES CULINARIES
JULIA & JULIE
REVISTES / REVUE / REVISTAS / MAGAZINE
Living
Cuisine du Maroc
CURIOSITATS I ALTRES
ARO PER EMPLATAR
BOMBONS TRAIDORS
DICCIONARI CULINARI
EL MEU NOU MORTER
ESPÈCIES DEL MARROC
FONDUE SÜSSER
HISTORIA DE LA PASTA
MANTEGA D'HERBES
OLI PICANT DE XILES
PANIFICADORA
PARMIGIANO REGGIANO
PER FER CONSERVES
PETIT DEJ A LA FRANÇAISE
PREPARACIO DE LA GELATINA
RECEPTA PER SER FELIÇ
SAL GRUIXUDA AROMATIZADA
CURSOS DE CUINA
COVADONGA DE LA RITA
EL TALLER DEL CHEF
DAVID LIENAS
BLOGGS & SITES
1001 recettes (français)
A la table del (français)
Acibecheria (español)
Amuses Bouche (français)
Anaik Cuisine (français)
Anne's Food (english)
Assiettes du Chef (français)
Au jardin des delices (français)
Bcn mon amour (català)
Beurre Salé (français)
Biscotti (español / italina )
Blog Bio (français)
Cachou 66 (français)
Cafe Creole (français)
Cake in the city (français)
Campo di fragoles (español)
Cocina con fusión (español) Catalana
Cocina de Maripuchi (español)
Cocinalia (español)
Con delantal (español)
Confiture Maison (français USA)
Cuisine a Shirley (français)
Cuisine Créative d'Anabama (français)
Cuisine de Tantine (français)
Cuisine Guylaine (français)
Cuisine Marrocaine et française (français)
Cuisine Portugaise - Tasca da Elvira (français)
De Sal y Arena (español /aleman)
Délices du kerala (français)
Entre Fogons (català)
Epices moi (français)
Fleca (español) Barcelona
Fred Kitchen (français)
Gato Azul (français / english)
Jamie Oliver (english)
Je teste pour vous (français)
Joana (español)
La Cocina de Aurora (español)
la Cocina de Cristina (español)
La cocina de Irene (español)
La Cuina de Casa (català)
la Cuisine de Mon Pays le Maroc (français)
Laboratorio de cocina (español)
Les nectars de Maya (français)
Manuel Lallue, desde mi cocina (español)
Mimine Cuisine (français)
Oh menaje (español / english)
Omelette d'Aurillac (français)
Ovo estrelado mexido (portuguès)
Palais des Délices (français)
Partimecook (español)
Patoumi (français)
Qui veut du fromage (français)
Receptes de la Maribel (català / castellà)
Sandra kavital (français)
Saveurs du Maroc (français)
Saveurs et cuisine du Maroc (english / français)
Saveurs Mexicaines (français)
Sooishi (français)
Tartelette (english)
Telellita (français)
Tot cuisine (français)
Verduras para todos (español)
Vianda (español) Barcelona
Wikisine (français)
Zuccheriera cocina italiana (italiano / español)
Arxiu del blog
►
2011
(2)
►
d’abril
(1)
►
de març
(1)
►
2010
(1)
►
de setembre
(1)
►
2009
(5)
►
d’abril
(3)
►
de febrer
(1)
►
de gener
(1)
►
2008
(23)
►
de juliol
(3)
►
de març
(1)
►
de febrer
(8)
►
de gener
(11)
▼
2007
(157)
►
de desembre
(29)
►
de novembre
(34)
►
d’octubre
(31)
►
de setembre
(17)
►
d’agost
(14)
▼
de juliol
(29)
ESPAGUETIS AMB SALSA DE TOMÀQUET I FORMATGE
ARO PER EMPLATAR
SARDINES EN ESCABETX
PARMIGIANO REGGIANO
PER FER CONSERVES
PATÉ DE PORC DE LA MAMY
FARCELLETS DE POLLASTRE
POLVO A FEIRA
PREPARACIÓ CORRECTA DE LA GELATINA
PASTIS DE YOGURT AMB NUTELLA
OMELLETE DE POMMES DE TERRE ET OIGNONS
PAIN À LA TOMATE, PLAT CATALAN
COCA DE VERDURES
WEB DICCIONARI CULINARI
AMANIDA DE LLENTIES AMB CEBA
POLLASTRE A LA CAÇOLA, versió 3000
JOUR DE CRÊPES POUR LE 14 JUILLET
SAL GRUIXUDA AROMATIZADA
AMANIDA DE FETA, TOMAQUETS i CANONGES
XAI PASQUAL
AMANIDA DE FAVETES AMB MENTA I PERNIL
POSTRE "MADE IN KIKI"
EL MEU MORTER!
COOKIES DE LA MORT
RATATOUILLE
VISITA AL MARROC
PA “HEFETEIG” SÜSSER
RIZ PARFUMÉ AUX MILLE NOIX
POULET AU GINGEMBRE ET NOIX DE CAJOU
►
de juny
(3)
Cristina
Contribuïdors
Kiki Mascareñas
Unknown
Des de on ens visiten
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada