De petita, va ser un dels meus plats preferits. Aquest, el rosbeaf al vi, qualsevol arròs i el rap amb salsa de pastanaga.
Per fer aquest plat, necessitem:
un conill tallat a troçets i net
moutarde de Dijon
crema de llet
1 fulla de llaurer
I per acompanyar, patates bullides, tallades finament amb pebre molta per sobre
1 fulla de julivert fresc per decorar
Primer de tot, s'ha de netejar el conill. El sequem amb paper de cuina i l'embatumem amb la mostassa. En una caçola i oli ben calent, el fem daurar banda i banda. Només ens queda afegir la crema de llet (que el recobreixi tot) i una fulla de llaurer.
A foc lent, la salsa s'ha de reduir i espessir. El conill s'ha de coure poc a poc, fent xup xup. A mi, com estona ho tenim al foc, més m'agrada. Treure la fulla de llaurer i decorar amb unes fulletes de julivert fresc. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
6 comentaris:
mmm... quina bona pinta: el faré!
Ara et poso deures: penjar la recepta del Roastbeef al vi... m'encanta el Roastbeef!
Petons!
oooh! saps que el vaig fer per Nadals pero com que estava en plè tractament no vaig fer o no trobo la foto? grgrgrr! Quin disgust!
A veure si el torno a fer un dia d'aquests ;-)
Te veo en plena forma.
Me ha gustado.
Muac
Hola!
Som un pare i una filla que estem preperant el sopar de la nit de Nadal i ens agradaria sorpendre amb aquesta recepta.
Però tenim un petit problema, som uns desastres amb el tema de les proporcions i no hem vist que n'hagis posat.
Serem uns 15 al sopar, que ens podries ajudar?
Moltes gràcies!
Bones festes!
M'ha agradat la teva recepta i vull preparar-ne per 16 persones, sóc un deasastre a l'hora de calcular les proporcions, pots donar-m'hi un cop de mà?
Gràcies!
MARIA.
Uf Maria
Això depent dels teus convidats. Mengen molt?
Jo en menjo 3 troçets però tinc convidats que en mengen 5!!
jo ho acompanyo a patates bullides per la salsa ;-)
Publica un comentari a l'entrada