Ingredients:
250 gr de farina
250 gr de sucre
75 cc d'oli de girasol (jo li he posat mantega)
125 cc de nata
1 sobre de llevadura royal
3 ous
La pell d'una llimona
(com que jo encara no tinc un super robot, ho he fet com sempre...)
Hi fem les últimes voltes fins que quedi tot ben integrat i sortin bombolletes i llestos per posar-ho als motllos de silicona o de paper sulfuritzat.
Em vaig comprar motllos de madalenes de silicones per dues raons.
La primera i més important, es que acabava trobant-me papers de madalenes per tota la casa i en segon lloc, perquè suposo que es més ecologic, no?
BON APPETIT!
6 comentaris:
Hola, what is the english word for "nata" please?
I think I understand the rest! :)
Vas a treurem els colors!!! Tenen una pinta millor que les meues!!!
Besets
Dear Katerina
First at all, thank you for read my blog. The english word for "nata" is cream. If you have any more question don't hesitate to contact me.
Best regards,
See you. Cristina
Jo també he fet la mateixa recepta i han quedat molt bones.
Hola Cristina,
Una pregunta, la nata ha de ser líquida o bé muntada ?
Gràcies !
Jordi
MONTADA! li dona + cos i esponjositat ;)
Publica un comentari a l'entrada