La setmana passada, la meva cunyada Núria em va convidar a un curs de cuina, fet a Valldoreix. El va impartir Covadonga de la Rica, diplomada per l'escola Cordon Bleu de Madrid. Em va agradar moltíssim i vaig apendre molt! Fins i tot hi havien contradicions respecte a altres chefs que he vist per la televisió o de la meva profe/chef Mamen. D'aqui podem dir que... "cada maestrillo, tiene su librillo".
Va fer 6 plats i ens va ensenyar o explicar un parell o tres més. Veieu quines maravelles?
Mica en mica, us aniré posant les receptes. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
hola que tal!
he visto tu blog y me parece interesante. soy el maximo responsable de una red de blogs y quisiera saber si te interesaria colaboras en nuestro blog de cocina
www.elgranchef.net
saludos.
monpol@hotmail.com
saps si fa cursos normalment o si va ser esporadicament?, son sempre a Valldoreix? i finalmente, a on em podría dirigir per informarme.
gracies, una abraçada,
Montse
Hola Montse
Hi va anar l'any passat puntualment per aquestes dates i aquest passat dijous 27 de novembre, hi va tornar.
No sé si va a altres llocs per aqui Barcelona però crec que treballa a Madrid o això vaig entendre
Covadonga de la Rica Arnguren, es diplomada y obtuvo tras 18 meses, Le Grand Diplôme Le Cordon Bleu; en París.
Publica un comentari a l'entrada