dijous, 7 abril de 2011

Crema de Bledes

Quantes vegades ha arribat un dilluns i ens hem proposat de fer una mica de dieta després d'un cap de setmana gastronomicament intens? Es una idea que ens ve al cap, sobretot quan arriba la Primavera i començem a treura'ns capes de roba. Confessem-ho, ens comença a preocupar una altra vegada, la nostra silueta. 
 
I ahir vàrem tenir la gran sort que la nostra veïna ens va portar de Manresa, bledes del seu hort. Reconeixem-ho, no és el nostre plat per exel·lència, encara que sabem que és bo menjar-les per a la salut de tota la família. Per tant, com que no renunciarem a les vitamines d'aquestes hortalisses acabades de treure de l'hort, amb una mica creativitat, les reinventes perquè tinguin una textura bona i agradable. Quantes mares i/o pares, han fet invents perquè no quedi res al plat ... 

aquest és un d'ells.

Per a aquesta recepta, necessitem els següents ingredients:
    
* 1 manat de bledes
    
* 1 o 2 cebes
    
* 2 patates
    
* Una mica de mantega o oli (a gust)
    
* Una ampolleta de crema de llet
    
* Sal
    
* Pebre 


Netegem bé les bledes i les tallem. Pelem les cebes i les patates i el tallem finament. Posem a coure les bledes amb les cebes i les patates. Un cop cuit, es passa tot pel triturador fins que la textura quedi ben fina. S'afegeix una mica de sal i pebre, una mica de mantega i crema de llet a gust.
Per decorar, podem afegir una mica de vinagre de Mòdena. Qui diu que menjar verdura és avorrit?

BON APPETIT!! 

Para ver la receta en español ir a www.cottonlin.com

3 comentaris:

bojosperlacuina ha dit...

Ja és bona idea suggerir plats lleugerets ara que vénen dinarots i soparots pantagruèlics.

doris ha dit...

Realmente delicioso...Besos y te sigo desde hoy.

Anònim ha dit...

En realitat, la intenció de discutir la seva entrada al bloc és increïblement realista. Jo l'opció d'escoltar alguna cosa totalment nou amb això a causa que realment proporciona el mateix lloc dins del meu Estats Units durant aquesta matèria de manera que aquesta ajuda específica? Un munt tots els s. Vaig tenir l'oportunitat d'una bona mirada sobre el tema, a més va notar un gran un nombre de blocs, però en contrast amb això. Gràcies per revelar tant dins del seu lloc web.