dimecres, 14 de novembre del 2007

OMELETTE DE GAMBES I PÈSOLS

No sabia que fer per sopar ahir al vespre, però em venia de gust alguna cosa rapideta però bona (si m'agrada tot, però de tant en tant, sóc capritxoseta amb el menjar). Al congelador, quedaven algunes gambetes i una bossa de pèsols. Vaig pensar, ja està! Truita de gambetes amb pèsols i ceba.












els ingredients són:
4 ous
gambes
pèsols
ceba
oli, sal, albàfrega, estragó i pimentó vermell
chile verd per decorar
pa de motlle torrat

Així que vaig tallar ceba finament i la vaig posar a daurar. Un cop daurades, vaig afegir els pèsols i les gambetes i ho vaig tapar amb foc lent.
Vaig batre els ous, vaig afegir-hi sal, i vaig abocar el que hi havia a la paella dins els ous. Vaig remenar-ne el contingut i vaig tornar a posar-hi oli a la paella. Un cop acabada la truita, vigilant de que tot sortís bé em el moment de tombar la truita (amb l'habilitat que em caracteritza, com deia un amic meu). Vaig deixar reposar la truita.

Mentrestant, vaig torrar 4 llesques de pà i les vaig tallar. A sobre hi vaig posar talls de truita i vaig acompanyar el plat amb xile verd. Va tenir molt d'èxit! BON APPETIT!

1 comentari:

Marta ha dit...

Quina meravella de truita!! Té molt bona pinta. T'agafe un pesic

Besets