Les algues sempre m'han encuriosit, sobretot desde que vaig descobrir la cuina macrobiotica, gràcies a la Carme. D'això fa molt de temps, perquè encara era estudiant. A èpoques, quan he tingut més sensibilitat per una bona alimentació, he anat comprant de tant en tant sota format de pizzes o empanades vegetals, o per posar en amanides, algues diverses. Amb els germinats, m'ha passat exactament el mateix.
Aquest plat, és ben senzill. He fet bullir pasta fresca de pera i formatge. Per sobre li he posat formatge parmigiano reggiano, oli d'oliva picant, les algues i els germinats. BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Hola Cristina, delicioso tu plato un beso enorme
a mi també m'encanten els germinats. Quan sortim a escalar, preparo un entrepà amb paté vegetal (de pebrot, de xampiyons...) i germinats que està boníssim!
ostres gemma quina bona ideaaa!
paté comprat en tendes "bio" no? ;-)
Sí! pate bio :)
A mi m'entusiasma el paté bio pero si li dono al meu love paté bio, crec que... em faria mala cara. jajaja
A Praha el vaig fer menjar macrobiotic i al tercer dia vaig tenir "rebelió"! ;-) jejeje
Publica un comentari a l'entrada