diumenge, 30 de setembre del 2007

ROBOT DE CUINA

Fa anys ho tenia clar, volia una thermomix! sortia per tot arreu, les meves amigues la tenien i jo, amb la enorme cuina nova que tenia, era facil que caigués un dia o un altre.... En el transcurs de la meva vida i per decisions molt radicals personals, fa 4 anys vaig fer un tomb de 180 graus. Abans era "rica" pero molt pobre d'esperit i ara sóc "pobre" pero molt rica d'il·lusions, d'alegria i sobretot de serenitat que és el que m'inspira cada dia el meu gran love amb qui comparteixo la vida desde fa 4 anys. Ara ja no tinc aquella cuina gran i magestuosa i haig de pensar-me dues vegades que compro perquè tot no hi pot cabre...
Ademés quan comences tot de nou, hi han tants gastos a refer! que el robot és el menor dels problèmes...

Pero si, quan t'inicies a la cuina, fa potser falta (per agilitzar el temps) un robot... però els qui m'ensenyen a cuinar, precisament no treballen amb la thermomix i només voldria un robot que amassés i piqués... pero quin?
El problèma és que quan veig els preus d'aquests, no estan pas tant lluny de la Thermomix i penso... carai per una miqueta més, tens la thermomix i llestos! Ja m'han fet la demo de la thermomix tant la venedora com les amigues... i segueixo amb el dubte.
Per cuinar ja tinc de tot, olles, caçoles, olla a presió (molt francès jejej) planxa....
Algun suggeriment?




7 comentaris:

Unknown ha dit...

Carlos que quiere decir "muy bueno" ? :O

Marta ha dit...

Gracies per el teu comentari al meu blog. Amb el teu permís, miraré amb cura el teu.

Besets

Gemma ha dit...

Uf! Un tema complicat... Jo també estic dubtant sobre això.
Crec que per decidir-te has de tenir en compte algunes coses (et poso d'exemple la thermomix, que és la que tinc jo):
- El tema espai (tu ja dius que no en tens): crec que si vols treure profit d'aquestes màquines les has de tenir a mà, no poden estar guardades dins un armari. Si no, fa tanta mandra treure-les que ho acabes fent a la paella o a mà. Això significa espai...
- Quina quantitat cuines: la thermomix va genial, però cuina un mínim de 4 racions i un màxim de 6. Això pot ser un inconvenient...
- Què cuines: la termomix és genial per cuinats amb cullera (sopes, pures, cremes, arròs caldós). Però si fas coses a la planxa o verdura bullida, no et servirà de res.

A mi m'agradaria comprar-me una amassadora com la de la foto, però no crec que m'estalvii feina del dia a dia, més aviat serà per animar-me a fer noves receptes (pa, coques, brioix) que no m'atraveixo a fer a mà. De cap manera serà per treure'm feina, al contrari!

És un tema complicat, perquè no ens sobra ni l'espai ni els diners!!!

Unknown ha dit...

Hola Marta BENVIGUDA, passa passa ets a casa teva!

GEMMA aixó ho tinc clar... ho haig de tenir sobre el marbre pero poc marbre em queda per aixo no vull tantes pijades que si panificadora, fregidora, hervidora al vapor (a frança s'ha posat molt de moda) etc... res de res! un robot útil per tot i prou!
Però tu la fas servir molt? també tinc clar que s'hi pot fer i que no.
A mi personalment es que m'agrada fer pa i coques pero seria genial tenir algo també que piqui no? :O
aaaix...

Monica Bedana ha dit...

Se necesita reflexionar mucho para una decisión correcta, y estoy de acuerdo con Gemma (aunque no tengo Thermomix, no es un tipo de máquina que me gusta, tengo la sensacón de que mecaniza demasiado las tareas)en las cosas que hay que tener en cuenta. Un buen robot de cocina profesional, que haga todas las funciones sin quitarte el placer de oler y manipular la comida, creo que es fundamental cuando un apasionado de cocina está definitivamente "instalado" en su cocina. Besos

Unknown ha dit...

MUCHAS GRACIAS CHICAS!

Pues me he estado mirando y mirando... Ya he descartado la thermomix por lo mismo que comentais vosotras y mi profe de cocina (precisamente por eso, no me la he llegado a comprar nunca). Ahora estoy entre tres otras jejejej. La Kitchen Aid, la Keenwood y otra que he visto hoy (que no recuerdo el nombre)
El problema es que solo las he visto en la tienda "mas pija" de Barcelona y seria interesante ver otros precios antes de comprarla en este sitio.
Sigo con mi busqueda del robot "perfecto! :p

Anònim ha dit...

Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.