dimecres, 26 de setembre del 2007

CURS DE CUINA AL TALLER DE CHEFS

Per fi, ja ha començat les classes de "El Taller de Chefs" a Gràcia.
Ahir vam fer un monogràfic d'ENTREPANS. I la veritat és que la Mamen (la professora) em va deixar "EPATÉE"! Si, si, em va sorpendre molt. La setmana vinent, farem croquetes, flam entre altres coses... Us animo a que hi aneu algun dia.

8 comentaris:

Ro ha dit...

Quina bona pinta! M'encanten els cursos de cuina però ara sí que no puc (amb el petit). Espero veure fotus i explicació d'alguna de les receptes!

Carlos ha dit...

que lindo te felicito, con respecto a tu pregunta, la masa philo la compro ya hecha y luego los rollitos los cocino al horno.
Un beso

Gemma ha dit...

ieps!
Ja passaràs receptes, eh?
Jo he fet un curs de cuina i m'ho vaig passar de conya, vaig disfrutar com una nena petita!

Unknown ha dit...

Noies, no puc posar receptes aqui perque son "seves" pero aixo no vol dir que jo segueixi posant les que conec de la meva familia i amics...
Es a dir, aprenc de dues maneres, a traves d'aqui i de l'escola :P

Qui dit mieux? :O

Unknown ha dit...

carlos ya me lo he imaginado... hmhmhm! que pintaaaaa :P

Elena ha dit...

cristina que pena,lo del curso me encantaria ir,a ver si por girona hacen algo interesante,gracias por tu visita,un petó.

Anònim ha dit...

hola, felicitats pel teu blog, me'l miro bastant sovint. Només et vull preguntar una cosa respecte als cursos del taller de chefs. És que jo en vaig fer un d'un dia a coqqus i va estar bé, però no em va matar, perquè el professor no ens deixava fer res. No´més estàvem allà mirant el que cuinava. I la meva pregutna, és si quan vas fer el curs al taller de chefs els alumnes vau poder participar del tot en les receptes o mireu com cuinen i vosaltres sentats apuntant???
És que em vull apuntar a un curs de cuina , però no vull que surti amb la sensació de com estiguès mirant un programa de cuina a la tele.
Moltes gràcies

Unknown ha dit...

LORENA

Nosaltres ens anem tornant i normalment som 2 que ajudem a la "chef". I els que més ens agrada, som els que participem més, ja que d'altres els hi fa més aviat mandra. No hi ha cap ordre establert, n'hi ha que repeteixen fins i tot sovint. És questió d'arribar d'horeta per oferir-se a cuinar.

gracies per visitar.me! ;-)