Quantes vegades ha arribat un dilluns i ens hem proposat de fer una
mica de dieta després d'un cap de setmana gastronòmicament intens? És
una idea que ens ve al cap, sobretot quan arriba la Primavera i
comencem a treure'ns capes de roba. Confessem-ho: ens comença a
preocupar una altra vegada la nostra silueta.
I ahir vàrem tenir la gran sort que la nostra veïna ens va portar de
Manresa bledes del seu hort. Reconeguem-ho, no és el nostre plat per
excel·lència, encara que sabem que és bo menjar-les per a la salut de
tota la família. Per tant, com que no renunciarem a les vitamines
d'aquestes hortalisses acabades de treure de l'hort, amb una mica
de creativitat, les reinventes perquè tinguin una textura bona i
agradable. Quantes mares i/o pares han fet invents perquè no quedi
res al plat...! Aquest n'és un.
Per a aquesta recepta, necessitem els següents ingredients:
* 1 manat de bledes
* 1 o 2 cebes
* 2 patates
* Una mica de mantega o oli (a gust)
* Una ampolleta de crema de llet
* Sal
* Pebre
Netegem bé les bledes i les tallem. Pelem les cebes i les patates i les
tallem, finament. Posem a coure les bledes amb les cebes i les patates.
Un cop cuit, es passa tot pel triturador fins que la textura quedi ben
fina. S'afegeix una mica de sal i pebre, una mica de mantega i crema
de llet a gust.
Per decorar, podem afegir una mica de vinagre de Mòdena. Qui diu que
menjar verdura és avorrit?
BON APPETIT!
3 comentaris:
Ja és bona idea suggerir plats lleugerets ara que vénen dinarots i soparots pantagruèlics.
Realmente delicioso...Besos y te sigo desde hoy.
En realitat, la intenció de discutir la seva entrada al bloc és increïblement realista. Jo l'opció d'escoltar alguna cosa totalment nou amb això a causa que realment proporciona el mateix lloc dins del meu Estats Units durant aquesta matèria de manera que aquesta ajuda específica? Un munt tots els s. Vaig tenir l'oportunitat d'una bona mirada sobre el tema, a més va notar un gran un nombre de blocs, però en contrast amb això. Gràcies per revelar tant dins del seu lloc web.
Publica un comentari a l'entrada