Aquesta és una segona versió més calòrica però també bona a tastar.
Per preparar la massa, farem els mateixos passos que amb les AREPAS ASADAS però amb la diferència que el disc, el farem un xic més prim. Adicionalment, farem un forat al centre de la massa (com els donuts) per tal de millorar la cocció. Col·loquem les arepas en oli ben calent fins que obtinguin un to daurat.
BON APPETIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
quin bona pinta té!
t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en els aliments de qualitat, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.
si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web.
salutacions
Hola guapa te dejo un premio en mi blog pasate a recogerlo
besos
Descobri o teu maravilhoso blog! Parabéns!
Hola, Cristina!
Es la primera vegada que entro al teu blog i m'ha encantat. Avui només he pogut llegir un parell de receptes i donar-hi un cop d'ull general, però tornaré aviat per mirar-m'ho amb més deteniment...
M'encanta la cuina francesa i veig que per aquí hi tens un munt de receptes i de blogs molt suggerents.
Si no et fa res, t'incloc entre els meus enllaços i et convido a donar un tomb pel meu blog.
Salutacions!
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Publica un comentari a l'entrada