tag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post8317952482105293034..comments2023-07-06T10:54:31.784+02:00Comments on Vida Culinaria: PANETSAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-75849709633522647242007-10-18T16:53:00.000+02:002007-10-18T16:53:00.000+02:00MartaQue vols dir? amb la meitat de quantitat?Marta<BR/><BR/>Que vols dir? amb la meitat de quantitat?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-22278482747677846982007-10-18T15:39:00.000+02:002007-10-18T15:39:00.000+02:00He provat aquest cap de setmana a fer-los amb la m...He provat aquest cap de setmana a fer-los amb la meitat d'ingredients i a donar-li un pés de 90-100 grms. Molt millor. Prova-los i veuràs<BR/><BR/>BesetsMartahttps://www.blogger.com/profile/09237663784942580920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-30076172788957228642007-10-11T13:08:00.000+02:002007-10-11T13:08:00.000+02:00GemmaSi em compro La Kitchen Aid o la keenwood, es...Gemma<BR/><BR/>Si em compro La Kitchen Aid o la keenwood, es precisament per no comprar-me la panificadora.... pero ja veurem... jejeje<BR/><BR/>Doncs a mi també m'ho semblava per les fotos de la Marta però no, tot i que no ho vaig enfornar com ella.<BR/>La proxima vegada, tindré més paciencia i enfornaré plata per plata! FORN, LA QUE T'ESPERA! ;-)<BR/><BR/>EL QUE QUEDA COM MES BRIOX, es l'altre tipus suiss. Es una barreja dels dos tipus de pa.<BR/>PETOOONS!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-80291284051966626542007-10-10T19:40:00.000+02:002007-10-10T19:40:00.000+02:00merci d'être passée sur mon blog!! je ne comprend ...merci d'être passée sur mon blog!! je ne comprend pas ta langue mais tes petits pains ou gateaux sont vraiment très beaux!! biiiises mickymickymathhttps://www.blogger.com/profile/16899497159432203550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-32616713820288406262007-10-10T12:57:00.000+02:002007-10-10T12:57:00.000+02:00Quin honor, els meus panets en aquesta casa!!!Les ...Quin honor, els meus panets en aquesta casa!!!<BR/><BR/>Les llavors de sesam les trobarás en qualsevol herboristeria, al C.I. i als supermercats grans (en la secció de dietética)<BR/><BR/>La fermentació de la massa es fins que doblen el volum. Jo els tinc més o menys una hora. Pero és a ull<BR/><BR/>I el meu truc per a que queden perfectes es tindre molt calent el forn i possar un sol pis, i fer varies fornades. Prova a possar al sota una fulla de paper de forn.<BR/><BR/>Ja hem dirás com t'han eixit els proxims!<BR/><BR/>BesetsMartahttps://www.blogger.com/profile/09237663784942580920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-67765828830588120812007-10-09T11:54:00.000+02:002007-10-09T11:54:00.000+02:00Quina feinada a fer boletes! Sort del pinxe, que s...Quina feinada a fer boletes! Sort del pinxe, que si no... :)<BR/>Ja veig que t'acabaràs comprant una panificadora...<BR/>Com van quedar de textura aquests panets? M'agrada la idea de la llet en pols, quasi que deuen quedar com un brioix, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-29500053396374940092007-10-09T00:14:00.000+02:002007-10-09T00:14:00.000+02:00Cristina que bien se ven, te felicito imagino el s...Cristina que bien se ven, te felicito imagino el sabor.Carloshttps://www.blogger.com/profile/01629085654310067603noreply@blogger.com