tag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post3840933747496432788..comments2023-07-06T10:54:31.784+02:00Comments on Vida Culinaria: PER FER CONSERVESAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-78045367343103767602008-09-27T20:28:00.000+02:002008-09-27T20:28:00.000+02:00Gràcies Miko! ;-)Gràcies Miko! ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-85461394113877761492008-09-26T18:49:00.000+02:002008-09-26T18:49:00.000+02:00aranyons = arándanos = cranberriesaranyons = arándanos = cranberriesMikolynnhttps://www.blogger.com/profile/17254298782996298205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-30593305677005524162007-09-17T15:22:00.000+02:002007-09-17T15:22:00.000+02:00hola martaDiga'm ignorant, pero ara mateix, no rec...hola marta<BR/><BR/>Diga'm ignorant, pero ara mateix, no recordo que vol dir arayons.. :S<BR/>potser es la de "membrillo"?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-26377974577149269452007-09-16T01:58:00.000+02:002007-09-16T01:58:00.000+02:00Hola Cristina,Estic buscant una recepta per fer me...Hola Cristina,<BR/><BR/>Estic buscant una recepta per fer melmelada d'aranyons. L'any passat en vaig fer però la vaig trobar una mica aspre. Per barrejar amb iogurt era molt bona però per untar amb una torrada amb mantega no em va agradar tant. Com que a França són molt aficionats a fer melmelades potser tu coneixes alguna bona recepta.<BR/><BR/>Moltes gràcies i felicitats pel bloc.<BR/><BR/>Martamartahttps://www.blogger.com/profile/00956798186571859048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-9280268733760274062007-07-28T18:23:00.000+02:002007-07-28T18:23:00.000+02:00HolaCristina Soy un estudiante universitario quien...Hola<BR/>Cristina<BR/> <BR/>Soy un estudiante universitario quien estudia en el campo de la gastronomìa, en este periodo estoy haciendo mi tesis de licenciatura y el argumento es la comercializaciòn al extranjero del queso “Parmigiano Reggiano”. Estoy cumpliendo un sondeo en la red para todos los que quieren ayudarme porque estan apasionados en este producto y en la gastronomìa en general.<BR/>Le pido a Usted su ayuda informando a sus lectores y amigos sobre mi iniciativa y proponendo la compilaciòn del sondeo.<BR/>El sitio internet es: www.cheesepoll.com<BR/>Agradezco Usted por su amable atenciòn y hago los cumplidos por su trabajo.<BR/><BR/>Giovanniitaliangiòhttps://www.blogger.com/profile/12250300150800408029noreply@blogger.com