tag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post1158550638718029432..comments2023-07-06T10:54:31.784+02:00Comments on Vida Culinaria: PATÉ DE PORC DE LA MAMYAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-25017006446889815812008-01-14T08:05:00.000+01:002008-01-14T08:05:00.000+01:00doncs senzillament, l'intento obrir i si no es obr...doncs senzillament, l'intento obrir i si no es obra, vol dir que esta hermeticament ben tancat. La meva avia em deia que havia d'anar-ho comprovant de tant en tant....<BR/><BR/>Quan la carn es torna marrón, es quan es realment bo.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-74117203483367603282008-01-11T13:11:00.000+01:002008-01-11T13:11:00.000+01:00Hola de nou! Una altra pregunteta... (avui deu ser...Hola de nou! Una altra pregunteta... (avui deu ser el dia de les preguntes...). Tú com comprobes que els pots estiguin ben tancats?<BR/><BR/>Un petonàs, i gràcies!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-34991925979141372712007-12-13T20:18:00.000+01:002007-12-13T20:18:00.000+01:00Hola SaraDoncs jo trobo que com més mesos passen, ...Hola Sara<BR/><BR/>Doncs jo trobo que com més mesos passen, més bo és. Aquests nadals, en mejarem un de fa 2 anys. Agafa més gust d'herbes que no pas de fetge.<BR/><BR/>De fet no es conserva en cru. És cou al bany maria, amb olla a pressió. Dins la mateixa conserva per fer el buit. És important anar revisant que estigui tancat al buit.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2817676151369632587.post-47289324536391200652007-12-13T19:19:00.000+01:002007-12-13T19:19:00.000+01:00Hola Cristina!Ja veus, que havui estic fent repass...Hola Cristina!<BR/>Ja veus, que havui estic fent repassada del teu blog....<BR/><BR/>Una pregunteta, sobre el paté: quin és el mínim de temps de repòs per a menjar-lo? (més o menys) i també... entenc que es conserva en cru, oi?<BR/><BR/>Gràcies!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.com